About Us

“Eten & drinken is een beleving!”

Nina
Our History

Met de paplepel ingegoten

Al van kinds af aan ben ik dol op eten en wilde ik mijn ouders maar al te graag helpen met koken. Eten is iets waar mijn hele familie van houdt en dat was en is bekend bij familie en vrienden. Mijn ouders deden hun uiterste best om de lekkerste maaltijden op tafel te zetten onder het genot van een heerlijk, passend glas wijn. Mijn vader kookte vooral “uit de hand” en mijn moeder wist steeds weer de lekkerste recepten tevoorschijn te toveren. Ikzelf ben een combinatie van de twee, ik probeer graag nieuwe recepten uit, verander ze ook vaak naar smaak en improviseer graag. Thuis is dan ook mijn liefde en passie ontstaan voor het eten. Het is er letterlijk met de paplepel ingegoten!

Vanaf mijn veertiende ben ik het bereiden van de kerstmenu’s over gaan nemen van mijn ouders. Eerst een dag, vervolgens twee en later ook het kerstontbijt erbij. Het aantal gangen nam steeds meer toe. Ik vond het heerlijk om boodschappenlijsten op te stellen, menu’s uit te werken, de tafel aan te kleden. Kortom alles regelen wat er bij kwam kijken.

Est. 2016

Our Story

Nu een aantal jaren verder en na aandringen van velen om iets met eten te gaan doen kwam ik op het idee om een blog te beginnen waarin ik graag mijn enthousiasme voor eten en lekkere recepten met jullie wil delen. Maar ook waar ik mijn creativiteit in kwijt kan en het kan combineren met een andere passie van mij namelijk fotografie & styling!

Zelf probeer ik een balans te vinden tussen gezond en lekker eten. Al vind ik dit niet altijd heel gemakkelijk want ik ben een echte snoeperd; ik hou enorm veel van lekker eten en kan er ook intens van genieten. Ik ben van jongs af aan bijvoorbeeld een grote liefhebber van kaas en dan met name de uitgesproken kazen zoals roquefort, gorgonzola en rommedoe. Kortom een echte levensgenieter dus!

Team

Key People

Nina, Beer & Freddie. Mijn BF’s.

Nina van der Kleij

Founder | Photographer & Stylist

Beer

Inspirator | Dreamer

Freddie

Taster | Dreamer